Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Tudtok nekem mondani olyan...

Tudtok nekem mondani olyan országo (ka) t ahol angolul beszélnek? (

Figyelt kérdés
ezalatt nem azt értem, hogy megértik az angolt is pl.: hollandia ahol németül beszélnek de angolt is megértik NA AZ OLYANOKAT NEM KÉREM) és jó az anyagi állapota?

2016. jan. 21. 19:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Neked gyakorin kell kérdezni ennyire egyértelmű dolgot?? Csak így kapásból: USA, Kanada, UK, Írország, Málta, Ausztrália, Új-Zéland, Szingapúr, (Hongkong, bár hiába hivatalos, azért nem mindenki beszéli).

Kevésbé jó gazdasággal rendelkező országok: Dél-Afrika, Jamaica, Barbados stb. Googlizd meg a többit ☺

2016. jan. 24. 17:02
 12/15 anonim válasza:
21%
Usa,Wales,Skócia,Írország,Anglia,Amerika
2016. jan. 25. 17:08
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat! Az ez előtti előtti (:DD) nek meg üzenem, hogy szerintem nem én vagyok a buta, hogy megmertem kérdezni gyk-n, tudtommal azért van ez az oldal, hogy megkérdezzünk vlmit:DD Szóval szerintem nem én vagyok a hülye:D
2016. jan. 25. 18:49
 14/15 anonim ***** válasza:
56%
Hát pedig elég ostoba vagy.
2016. jan. 25. 21:14
 15/15 A kérdező kommentje:
különben is, nem értem ki nem tudja felfogni azt, hogy hagyjuk?:DD
2016. febr. 3. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!