Segítene valaki lefordítani?
Nagyon tetszik London,bár sokat esik az eső de én szeretem.Az első hetekben honvágyam volt,de most már el múlt. Beiratkoztam egy angol nyelvtanfolyamra,sok kedves embert ismertem meg ott,a tanulás nehezen megy de igyekszem.A tanfolyam 10-kor kezdődik és 6-kor van vége,elég fárasztó tud lenni. Egy kedves házaspárhoz kerültem erre a 2 évre.A házban 2 hálószoba,1 nappali,1 konyha,1 fürdő és egy kamra van,otthonos kis ház.
Várom válaszodat!
(előre is köszönöm a segítséget,a szöveget átlehet fogalmazni de szeretném ha nagyjából ezt mondaná el)
I love London, even if it is much rainy. The first few weeks I was homesick, but now it is gone. I enrolled at an English language course, met a lot of nice people there. Learning is not so easy but I am trying. A course starts at 10 am and ends at 6 pm. It can be quite tiring. I live with a lovely couple for 2 years. A house has 2 bedrooms, 1 living room, 1 kitchen, 1 bathroom and a pantry. It is a cozy little house.
I look forward to hearing from you!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!