Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Angolul hogyan van a következő...

Angolul hogyan van a következő? A telefon személyazonosság igazolás ellenében átvehető a megadott helyen.

Figyelt kérdés

Láttam van olyan,hogy receivable,de nem igazán sok mondatot találtam vele,gondolom,akkor máshogy kéne,esetleg passzív szerkezetes körülírással,de nem tudom hogyan.Ilyesmit gondoltam.

The phone can be received at the given location by identification.

2015. nov. 18. 11:26
 1/5 A kérdező kommentje:
Illetve akkor az a kérdésem még,hogy az,hogy átvehető és az hogy valami ellenében,hogyan lehet kifejezni még?
2015. nov. 18. 11:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Én úgy írnám, hogy:

"The telephone will be returned (to its owner) upon providing proof of ID."

2015. nov. 18. 12:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Azért nem return-t írtam,mert mondjuk egy szervízben átvételi elismervény ellenében átvehető.

Tehát általánosságban,hogyan van,hogy átvehető valami.

2015. nov. 18. 13:14
 4/5 Rick Mave ***** válasza:
100%

".... can be collected"

".... can be picked up"

2015. nov. 20. 18:10
 5/5 anonim ***** válasza:

#

Értem. Mivel a kérdésedben nem átvételi elismervény, hanem a személyazonosság igazolása szerepelt, azt feltételeztem, hogy más által megtalált (elveszített) telefonról van szó, amit a tulajdonosának adna vissza.

A 4. hozzászóló jókat írt.

2015. nov. 20. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!