Új személyazonosság. Mit gondoltok a cím alapján? Lenne egy ilyen könyvre igény a mai világban? Bövebben lent.
Egy ideje fontolgatom a könyvírást és ma ihletet kaptam, új személyazonosság lenne a címe a könyvemnek.
Triológiának szánnám, most még az első kötetén dolgozom.
Itt a történet nagyjából a következő:
Egy nagyon rossz anyagi helyzetű lány aki hihetetlenűl okos és természetesen tökéltetes küslő adottságokkal rendelkezik, kapcsolatba kerűl az alvilággal és kemény árat fizet azért hogy új személyazonosságot kapjon és egy milliomos idős pár régóta keresett unokájanak helyét átvegye.A történet amerikában jártszódik, és vannak benne csavarok,valamint több szálon fut, és több tetőpontot tervezek bele.Jelenleg a fejezetek vázlatain dolgozom.
Szerintetek lenne rá kereslet egyáltalán?
Minden véleményt meghalgatok és megköszönök.
Továbbá ti elolvasnátok egy ilyen könyvet?
"Egy nagyon rossz anyagi helyzetű lány aki hihetetlenűl okos és természetesen tökéltetes küslő adottságokkal rendelkezik"
Ez akkora sablon, hogy az már fáj. A "sok csavar" meg a "több tetőpot"m mivel foglalmam sincs, hogy mit takar, totálisan nem hozott lázba.
Én imádok olvasni, és rengeteg könyvet olvastam már. Van köztük örök kedvenc, és volt olyan könyv amin csodálkoztam, hogy kiadták, mert annyira pocsék volt.
Olvasva amit írtál, nagyon félő, hogy itt is feltenném a kérdést. "ez mégis miért dobták a piacra?"
Az alapsztori lerágott csont. Sok könyv íródott szegény, okos, szép lányról akinek kalandos története van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!