Tényleg ilyen silány a kérdezők/válaszolók helyesírása?
Minden korosztályra jellemzőek olyan durva hibák, amelyek már a funkcionális analfabetizmus gyanúját keltik. Ha ez tényleg így van, baromi elszomorító. Vagy ez a "linkség" csak az internetes kommunikációra jellemző?
(Nem a rövidítésekre gondolok, mint a vok, szal, tulképp stb, hanem a szarvashibákra.)
Fogadjunk hogy te is sokszor hibáztál és csak okoskodásból írtad ki ezt a kérdést!
Amúgy hányszor javítottad és hányszor nézted át a kérdésed hogy nem e hibás?
Ne foglalkozz vele,nem mindenki analfabéta aki helytelenül ír itt.Én is szoktam hibázni,ezért nem is javítok ki soha senkit.Nem analfabétizmus,legtöbbször inkább figyelmetlenség.
Akkor most bocsi mindenkitől,akit a helyesírási hibáim zavartak!:)
10:22 - nem értem, miért gondolod okoskodásnak, talán magadból indulsz csak ki.
Részemről ez talán foglalkozási ártalom, vagy csak egyszerűen zavarja a szemem, és gondoltam megpróbálok rájönni, mi a helyzet valójában, legalábbis a véleményetek szerint. Mellesleg a kérdésem egyszer néztem át. Lehet, hogy hibás, bár én nem találtam annak leíráskor. Mindazonáltal én - ahogy említettem is - a szélsőséges hibákra gondoltam, amikről eddig úgy hittem, elkövethetetlenek: "munkálya, valyon, nésztem, hallodtam" - hogy csak párat említsek hirtelen. Köszi az eddigi válaszokat :)
A gép aláhúzza a hibákat szóval simán lehetne javítani!
Tehát aki nem javítja az csak egyszerűen lusta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!