Miért képtelenek a válaszolók a kérdésre válaszolni?
sok kérdést tettem már fel, de alig van valaki, aki hasznos, értelmes választ tud adni, mindig félrebeszélnek, sértegetnek, kötekednek az emberek, vagy nem tudnak egyszerű mondatokat értelmezni
én próbálkozni szoktam hasznos válasz adásával, először a kérdésre válaszolok, és ha van mellékszál, akkor arra is reagálok esetleg. de miért kell szétoffolni mindent?
Azért ennyire nem súlyos a itt a helyzet. Én úgy látom, a többség azért a kérdésre felel. Az értelmes válaszokra kell adni, a többit lehurrogni vagy egyszerűen átlépni rajtuk.
Menj fel bármelyik másik honlapra, fórumra. Pl. a Tékozló Homárra, BKV figyelőre, Blikkre, stb. Szoktam ezeket olvasgatni, többek közt, na, ott aztán megy az oltogatás, bunkóskodás a hozzászólók részéről. Hidd el, találkoztam sokkal rosszabbakkal, mint a itt.
A GYK-n olykor némelyik kérdező is megér egy misét. Van, aki egyszerűen feleslegeset és butaságot kérdez. Meg olyan is van, akinek tökmindegy, mit válaszolunk, megsértődik, belénk köt, okoskodik. Találkoztam már ilyennel. Feltett egy kérdést, és bármit válaszolt az ember, mindenki hülye volt nála, csak ő volt az okos. Az ilyen egyértelműen csak veszekedni akar. De le is oltottam rendesen.
"le is oltottam rendesen"
ez pont úgy hangzott, mint mikor egy kötekető ember megmagyarázza, miért köt másokba
köszönöm, már értem a másik oldalt: ha valakinek nem tetszik a kérdése, leoltod
csakhogy vannak emberek, akik nem érzik ennek a szükségességét, hanem képesek érvelni és segíteni másokon. szerintem gondolkozz el, mennyire jó alapokon áll az indoklásod
tegnapelőtt 19:25-ös vagyok.
Már Uram, bocsáss meg, de ha valakinek normálisan válaszolok, és az bunkón reagál, lehülyéz, azt miért kéne eltűrnöm? Ahogy te nem viseled el, úgy én sem.
Amúgy nem vagyok egy ész nélkül kötekedő típus, ahogy te hiszed. De látom, téged csak egyetlen mondatom fogott meg, miszerint "leoltottam" egy velem kekeckedőt. A többi felett szépen átsiklottál.
11:40
nem arról van szó, hogy el kellene tűrnöd, igaz én magamra sem veszem, hanem egyszerűen nincs értelme, olyan mintha sétálnál az utcában, és minden kutyának visszaugatnál ami rád ugat.
tehát te magad alacsonyodsz le a szintjükre.
engem pedig hagyj ki az általánosításaidból - az, hogy felteszek egy ilyen kérdést, nem jelenti azt, hogy szükségesnek is érzem a hülyeségre való reagálást, főleg nem oltogatást.
remélem érthető
és igen, itt kezded a kötekedést, a cáfolási szándékod pont hogy alátámasztotta a sejtésem.
11:44
+1 kötekedés. ha jobban tudod, mit gondolok, mint én magam, akkor minek válaszolsz?
ezek után választ nem várok, mert én nem foglalkozok az ilyesmivel, nem is élvezem a kötekedést
12:46
megvolt, helyzet változatlan. és most?
11:40-es vagyok.
Én leírtam amit gondolok a témáról. Feltetted a kérdést, válaszoltam. Úgy vélem, normálisan reagáltam. Te voltál az, aki lovagoltál egyetlen mondatomon. Egyből következtetéseket vontál le rólam. Akkor most ki is kötekedett, hm?
Szoktam vitatkozni, de csak intelligens emberekkel. Te nem vagy az, most már látom, és igazoltad a fent leírt állításaimat.
Búcsúzom,e témából kiszálltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!