Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért képtelenek a válaszolók...

Miért képtelenek a válaszolók a kérdésre válaszolni?

Figyelt kérdés

sok kérdést tettem már fel, de alig van valaki, aki hasznos, értelmes választ tud adni, mindig félrebeszélnek, sértegetnek, kötekednek az emberek, vagy nem tudnak egyszerű mondatokat értelmezni

én próbálkozni szoktam hasznos válasz adásával, először a kérdésre válaszolok, és ha van mellékszál, akkor arra is reagálok esetleg. de miért kell szétoffolni mindent?

2011. szept. 25. 16:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

13:18

1. attól hogy nem voltál agresszív, nem jelenti azt, hogy nem írhatom le a véleményem.

2. "lovagoltam". akkor mondjuk úgy, hogy te kezdtél el lovagolni másokon az oltogatásoddal. vagy ezen válaszold is csak lovaglás

3. fejemhez vágod, hogy következtetéseket vonok le, ami észzerű volt, és be is bizonyítottad, ellenben mikor te vonsz le ésszerűtlen következményt, az helyes :) ez ugye a szálka és a gerenda története

4. ki kötekedett? én megmondtam a véleményem, te meg megsértődtél. mellesleg később igazoltad is. teljesen ésszerű, nem is vártam mást.

5. "Szoktam vitatkozni, de csak intelligens emberekkel. Te nem vagy az, most már látom, és igazoltad a fent leírt állításaimat. " :)aranyos, mikor egy buta ember próbálja a másikat másolni, és azt hiszi, hogy van logika is a mondanivalójában. nekem ugyanez a véleményem rólad, egyrészt értelmezni sem tudsz dolgokat, másrészt kötekedős is vagy

6.szerintem sincs értelme folytatni, köszöntem a választ

2011. szept. 27. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!