Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Nektek bejönnek a Japán v....

Nektek bejönnek a Japán v. koreai pasik?

Figyelt kérdés
Én odavagyok értük!! BOY FRIEND <333333333 ÉS AZ ANIMÉKET IS IMÁDOM :DDDD
2015. okt. 23. 20:56
1 2
 11/12 anonim válasza:
75%

3-as válaszoló szerintem te nem tudsz semmit sem a koreaiakról.Már ne is haragudj.

1.A koreai pasik tisztességesek

2.Szerintem te kevered Észak és Dél koreát.

3.Dél-Koreában pont hogy a pasik azok akik nevelik a gyereket mert a nők csak a pénzre hajtanak aztán meg ki álnak az utcára prostinak.

4.A koreai srácok igen is nagyon helyesek és lehet hogy isznak sört de nem verik a nőket és nem akkora alkoholisták mint a magyar pasik.

5.Rasszista vagy de nagyon.Te is csak azért ellenzed őket mert más nép és jajj a szemük más milyen.

6.Mi a ráknak írja le az előtted lévő hogy ő nem meleg?A koreai pasik sem melegek attól még hogy más a haj stílusuk és van fülbevalójuk.

7.A japánok között vannak a melegek.

8.Az anime alap japán "találmány" és jó nagy sikere van.

9.Nem csak a tinik rajonganak az Ázsiai fiúkért hidd el.30-40 éves nők is.

10.Az is más dolog hogy a koreai fiúbandákból rajonganak a lányok az ottani fiúkért vagy csak simán úgy.

11.Orvosok bizonyították hogy minden lány egészségesebb szellemileg aki korea iránt hút inkább.

12.Hogy ne csak pofázzak : kérdésre a válasz--> EXO a kedvencem de az én szememben Kim Jonghyun (shinee) a legjobb legtehetségesebb ember a földön.

ja és ez nem csak a 3-as válaszolónak szólt. :)) szimplán le írtam a véleményem

19/L

2016. márc. 9. 19:29
 12/12 anonim válasza:

Nekem valamiért a koreaiak a legszebbek/helyesebbek. De korántsem mindegyik. De akik igen, azok nagyon. Valamiért nagyon bejön a szemük nekem.

18/L

2017. jan. 21. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!