Nektek bejönnek a Japán v. koreai pasik?
Majd meggondolod magad, amikor hozzá mész egyhez, és rájössz, hogy verni fog, elvárja, hogy mindig főzz neki és elé tedd az ételt meg mindenféle harapnivalókat a sörözéshez, egyet csettint és engedned kell, hogy megdugjon.
Japán és Korea technológiailag nagyon fejlett országok, de társadalmilag valahol az 1950-es évek körül járnak.
Talán Kínában van nagyobb státusza nőknek, de ott is csak a kommunizmus miatt.
#3 ennyire azért ne túlozzunk már. Koreáról nem tudok nyilatkozni, de Japán az elmúlt években rengeteget fejlődött ezen a téren.
Nekem a japánok bejönnek, főleg a hangjuk :D
imádom a koreai pasikat. Főleg a biasaimat. >_<
owoo
És egész Európa meg Amerika verte és megszégyeníttette a nőket az '50-es években. Vagy akkor hogy is van?? Szóval én ezzel nem értek egyet. Azzal már igen, hogy náluk más nőnek és férfinak lenni (pl. a férfi doldozik, a nő az első gyerek után otthon maradhat, ha akar, élete végéig, hogy gondozza a házat, nevelje a gyerekeket...)
A koreaiakra én sem tudok mit mondani, de a japánok közül tudnék válogatni. :)
No1. NEWS!! o^.^o
Amúgy meg Johnny's Entertainment, szóval lehet válogatni. Ezen kívül az AAA-t is csípem, meg most új kedvenc a Bump of Chicken. Egyenlőre ennyi jutott eszembe ^^,
"És egész Európa meg Amerika verte és megszégyeníttette a nőket az '50-es években."
Igen, nézd meg a "Prize Winner of Defiance, Ohio" című filmet. Jól bemutatja, hogy milyen volt egy nő élete az 50-es évek Amerikájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!