Valaki segítene lefordítani nekem ezt az pár soros szöveget? Valamennyire értem, de vannak benne kifejezések, amiket nem értem, miért úgy használ.
Essentially. It doesn’t add up otherwise, not if you really dig into the expenditures, the revenue. Family lore says gambling—they liked to gamble and they were lucky. And they were smart businessmen. Then the war, the buildup of the country. All of that, yeah, but gamblers need a stake.”
“You’re sure it was the dowry.”
“It’s logical. I want Tricia to take a look, to analyze, and I want to hear back on James Fitzgerald. It adds up, Abra. It’s in the walls, the stone, the glass, the gables. They accounted for it, in their own way, Roger and Edwin, because they considered it theirs.”
–Lényegében. Másként, tehát ha nem igazán veszed górcső alá a kiadásokat, a bevételeket, nem jön üssze. A családi legenda szerint szerencsejátékot űztek és szerencsések voltak, valamint ügyes üzletemberek. Aztán jött a háború. Az ország gyarapodott. Mindaz. Persze! De a szerencsejátékosoknak tétre való is kell.
– Biztos vagy abban, hogy az a hozomány volt.
– Igen. Logikus. Azt akarom, hogy Tricia vizsgálódjék, elemezzen, és tudósítson James Fitzgerald kapcsán. Össejön, Abra. A falak, a kő, az üveg,
a házormok. Roger és Edwin számba vették a maguk módján, mert a sajátjuknak tekintették.
Ez így esetleg?
1,It doesn’t add up otherwise, not if you really dig into..
Nem jön össze, nem ha valójában górcső alá veszed..
2,, but gamblers need a stake.
, de egy játékosnak kockáztatnia kell.
Egyébként ez nem bookrix-en van ez a könyv?:)
Ó :))) Most látom,hogy én voltam a kérdező.. nem is értem,miért nem jelzi,hogy saját kérdés:) Majdnem megválasztoltam magamat.. OMG:)
Köszi egyébként. Jár a kéz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!