Van esetleg itt valaki aki szívesen tanulgatna velem angolul online?
Én sem tudtam még igazán elképzelni, hogy ezt hogy gondolom, de többen mindig könnyebb. Kommunikációra tudnánk használni a nyelvet legalább. Kijavítani egymás hibáit. Szókincs gyarapításra mindenképpen megfelelne.
21/L
Nekem van középfokú nyelvvizsgám,plusz érettségim is közép és emelt szinten:)
Ha gondolod írj privátban és megbeszéljük hogy hogyan valósíthatnánk ezt meg :D
Sziasztok!
Én személy szerint nagyon örülök ennek a kérdésnek. Én is középfokúra készülök és szintén hasonló ötletem volt nekem is valami csoportos segédkezésre.
Esetleg,ha nem vagyok tolakodó, én is beszállhatok? :D
:) De örülök!!
Nekem mondjuk a nyelvtan helyes használatának gyakorlása fontos lenne,meg sokszor másként fordítom le az adott dolgot,mint ahogy kellene. Vagy épp nem fordítok úgy mond angolosan. Sokszor "hunglish"-ra sikerül...ezeket jó lenne kiküszöbölni és persze szókincset bővíteni. Na és kifejezéseket.
Neked mik okoznak gondot?
Ehhez pedig jó lenne egy jó angolos,aki segítene minket. Esetleg megbeszélnénk egy időpontot,amikor itt vagyunk fent és vhogy átadnánk az infókat egymásnak? :)
Vagy vmi chat felület? Úgy érzem, kivitelezni nem is olyan egyszerű. :D
De jó! Abban én is benne lennék. Esténként rá is érnék. Te?
Amúgy van már valaki,aki segédkezne nekünk? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!