Mennyire nehéz nyelv a japán?
Figyelt kérdés
Gondolkozom, hogy megtanulnék japánul. Mennyire hasznos? Milyen nehéz?
Ezek mellett rólam csak annyit, hogy tanulok németül és angolul is, angolt napmintanap használom és jobb vagyok belőle, mint németből, amit régóta tanulok és első nyelvem, angolt 4-5 éve tanulok, németet kb 10-11.
Angolt mondhatjuk, hogy folyékonyan beszélem, némettel vannak nehézségeim, főleg mert régen lusta voltam és nem tanultam.
2015. máj. 27. 12:26
1/4 anonim válasza:
Ha szeretsz és érdekel egy nyelv azt mindig sokkal könnyebben tanulod, mint azokat amiket muszáj tanulni. Mert szereted, mert a hobbyd.
2/4 Kaileena2 válasza:
Minden nyelvet meg lehet tanulni persze csak ha érdekel és akarod is.Nehéz nyelv mert teljesen már mint au európai nyelvek.Pl nem balról jobbra hanem jobbról balra és lefelé írnak.A japán szerintem azért egyszerűbb mint kínai,legalábbis jobban érthető szerintem,pár kifejezést feliratos filmekből is könnyű megtanulni
3/4 murakami válasza:
A japán nyelv nem nehéz a magyaroknak. A japán nyelvtan, és a magyar nyelvtan nagyon hasonló. Ha érdekel a japán nyelv, nézd meg ezt.
https://www.youtube.com/watch?v=fQ6B4KZQurs&list=PLPpzOhcxrj..
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2015. jún. 22. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!