Hogy tanulhatnék meg szépen magyarul beszélni?
Komolyan mondom szánalmas az,amit csinálsz.
Először is nem az volt a kérdés,hogy helyesen írok vagy nem.De a válaszom az az,hogy igen,én helyesen írok.Mindenki követ el hibát,mint ahogy láttuk,még TE is.Amúgy se gondolom a hibáimat említésre méltónak.Szóval nem is értem miért beszélünk a semmiről.
Másodszor pedig én senkivel nem voltam gonosz,ha te tudnád azt,hogy én milyen vagyok,ha ismernél,akkor szégyellnéd magad,hogy ezt mondtad rám.Te kezdted az egészet,mikor belém kötöttél.Légy szíves olvasd vissza,ha így nem ugrana be a dolog.Mindenkinek szépen megköszöntem,hogy válaszolt,senkit nem küldtem el a fenébe.
Én nem értem,hogy egy értelmes,normális embert hogy tud így felhúzni egy apró,semmitmondó helyesírási hiba.Nem arról beszélünk,hogy ly helyett j-t írtam,vagy egy t helyett kettőt.Nyugodj meg,mert vannak tőlem sokkal "butább" emberek is,nézz csak körül a kérdések között.De ha már ez ekkora problémát jelent neked,akkor a többi kérdés olvasásakor nem tudom mi lesz majd veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!