Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy tanulhatnék meg szépen...

Hogy tanulhatnék meg szépen magyarul beszélni?

Figyelt kérdés
Nem budapesti vagyok és ezt sajnos mindenki észre is veszi,mikor beszélek.Már 5 éve itt élek és dolgozok,de ugyan úgy beszélek, mint eddig.Próbálom szépen kiejteni a szavakat,de lehet hallani,hogy valami nincs rendben.Ezt annyira szégyellem,hogy társaságban sokszor inkább meg se szólalok.Van esetleg valami módszer,amivel javíthatnék a helyzeten?
2015. máj. 5. 14:57
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Komolyan mondom szánalmas az,amit csinálsz.

Először is nem az volt a kérdés,hogy helyesen írok vagy nem.De a válaszom az az,hogy igen,én helyesen írok.Mindenki követ el hibát,mint ahogy láttuk,még TE is.Amúgy se gondolom a hibáimat említésre méltónak.Szóval nem is értem miért beszélünk a semmiről.

Másodszor pedig én senkivel nem voltam gonosz,ha te tudnád azt,hogy én milyen vagyok,ha ismernél,akkor szégyellnéd magad,hogy ezt mondtad rám.Te kezdted az egészet,mikor belém kötöttél.Légy szíves olvasd vissza,ha így nem ugrana be a dolog.Mindenkinek szépen megköszöntem,hogy válaszolt,senkit nem küldtem el a fenébe.

Én nem értem,hogy egy értelmes,normális embert hogy tud így felhúzni egy apró,semmitmondó helyesírási hiba.Nem arról beszélünk,hogy ly helyett j-t írtam,vagy egy t helyett kettőt.Nyugodj meg,mert vannak tőlem sokkal "butább" emberek is,nézz csak körül a kérdések között.De ha már ez ekkora problémát jelent neked,akkor a többi kérdés olvasásakor nem tudom mi lesz majd veled.

2015. máj. 8. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!