Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Angol fordítás segítség?

Angol fordítás segítség?

Figyelt kérdés

Van egy olyan problémám,hogy egy ATM elnyelte a Skrill-es kártyám és a bank csak akkor hajlandó visszaszolgáltatni,ha írok a Skrill-nek egy emailt és azok válaszolnak a bankomnak FAX-ban,hogy valóban ők adták ki nekem a kártyát.A Skrill-nek nincs magyar ügyfélszolgálata ezért kellene egy kevés segítség.Valaki le tudja fordítani nekem ezt a szöveget?

"Szép napot.

Az országomban egy bankautomata elnyelte a Skrill-től igényelt bankkártyám.A bank azzal a feltétellel vissza a kártyám,ha a Skrill igazolja faxon keresztül,hogy valóban ők adták ki nekem a bankkártyát.

A bank fax címe:

A fiókom adatai:"

Előre is köszönöm,ha valaki segít a szöveg lefordításával.

2015. ápr. 28. 15:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Greetings,

In the country where I live, Hungary, the ATM machine has not returned my Skrill bank card. The branch will return it only if the issuing bank, Skrill is willing to send a proof of the details through fax.

Bank's fax number :

My account details:

2015. ápr. 29. 00:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged.
2015. máj. 1. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!