Ki fordítana nekem? Angolról-magyarra? Olyan aki VALÓBAN TANULT, ÉS ÉRTI AZ ANGOL NYELVET! A szöveg lenn!
Ki fordítana le ezt a szöveget magyarra?
Hello
How are you, My Name is Amy, you are
very good looking that is why i writing to
you. please i will like you to send me
message with my private email Address
not in this facebook (123@gmail.com) so i can give you
more picture and tell you more about my
life.
Waiting to hear from you.
your friend Amy,
Helló,
Hogy vagy? A nevem Amy, nagyon helyes vagy, ezért írok neked. Nagyon örülnék neki, ha írnál a privát e-mail címemre, hogy küldhessek neked több képet és mesélhessek az életemről.
Várom válaszod,
barátod Amy.
"Hello,
Hogy vagy? Amy-nek hívnak. Nagyon jól nézel ki, ezért írok neked. Kérlek, szeretném, ha a saját email címemre írnál (123@gmail.com) nem facebookon, akkor több képet fogok küldeni és mesélek az életemről.
Várom, hogy halljak rólad,
a barátod: Amy"
(Megjegyzem, hogy ez az email cím kicsit gyanús)
van egy facebook-om es ezt irtak.. Csak az e-mailt irtam at. Nem értettem mi ez . Mellesleg a felhasználó megszüntette a fiókjat . Csak kíváncsi voltam mit jelent . Értettem valamit belole de nem tudtam igazan mit jelent.
Amugy nem vagyok olyan hogy szexuális- oldalakon maszkáljak :))
Szia, hogy vagy, Amy a nevem. Nagyon Jol nezel ki, ezert iron neked.
Szeretnem ha a privat email cimemre irnal Es nem a facebookira,hogy tudjak neked kepeket kuldeni Es meseljek tobbet az eletemrol.
Varom valaszod, baratod Amy.
Amugy en vigyaznek ezzel az "Amy"-el . Hibas angol, nagyon nigeriai becsapasnak tunik.
4.valaszolo ,ugy gondoltam hogy ami mondjuk általánosban azt tanult es legalabb érti mirol van szo.
Volt olyan hogy itt google- fordítval fordítottam ami sz*rt sem tud fordítani . Amugy szerintem barátságos voltam ;)
Fenti 77%!
Mit pattogsz? Ezert a szovegert nem kell 5 evet iskolaba jarni. Latod,szorakozasbol sokan leforditottuk. Higgadj le egy kicsit. Masbol is all az elet mint a pinz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!