Hogy mondják angolul, hogy "kevés víz van a pohárban"?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm.2015. márc. 3. 23:19
1/11 anonim válasza:
There is little water in the glass
3/11 anonim válasza:
Az első nem tudom, miért lett lepontozva.
"A megszámlálhatatlan főnevek előtt az egy kevés: a little, a kevés pedig little. Ez utóbbit tudjuk fokozni: less, the least.
There is little water in the glass.
Kevés víz van a pohárban."
5/11 anonim válasza:
Sajnos vannak itt ilyen örökös lepontozók, akik a teljesen korrekt,pontos válaszokat is lepontozzák. Más kérdéseknél is tapasztaltam. Nem lehet mást csinálni ellene, csak azt, hogy aki ért hozzá, megerősíti a helyes választ, mint ahogy én is teszem: természetesen jó az első válasz.
6/11 anonim válasza:
There is not being many water in the glass.
7/11 anonim válasza:
Hehe, le is pontoztak rögtön :D :D :D Tehát tényleg vannak örökös lepontozók, igazam volt!!!!
Az előző választ pedig inkább nem kellett volna...
8/11 anonim válasza:
Miért van az, hogyha feltesznek egy "Hogy van ez angolul?"-kezdetű kérdést, akkor minden okostojás, aki már életében tanult angolt, kötelességének érzi, hogy válaszoljon (hibásan)? Az első válasz tökéletes, az összes többi felesleges kötekedés.
9/11 anonim válasza:
(Szerintem unatkozó iskolások pontozgatnak óraszünetben. Amúgy mikor írtam, az első válaszoló még 0%-os volt. Ahhoz képest most egész jól áll. :)
#3 voltam.)
10/11 anonim válasza:
Sajnos mindenutt vannak ilyen lepontozo gepek; itt meg nem szembetuno, de latnad pl. az Allatok, Csalad, Taplalkozas, Vallas kategoriakat... :) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!