Ki hogy szokott olvasni, hogy ragadnak meg a szavak? (Bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje ráálltam a szókincs fejlesztésre, kb 3 éve folyamatosan olvasok akár blogokat, könyveket, mindenfélét, ami gyarapíthatja a szókincsemet. DE! Az a problémám, hogy miután olvasás közben áttanulmányozom a szavakat, próbálom rögzíteni, de csak átmeneti ideig van meg a fejemben, és csak addig tudom használni a közéletben, nagyon sokat felejtek.. És van, hogy fennakadás nélkül el tudok mondani valamit elég választékosan, de van mikor olyan szörnyű formában vagyok, hogy mintha egy 10 éves szókincsével rendelkeznék.. Ki hogy szokta megtartani a szókincsét, és azt mindig sikeresen használni?2015. febr. 13. 21:13
1/1 anonim válasza:
Ugyan ez a problémám. Néha még a nyelvem is össze akad.
Szeretnék én is változatosan fogalmazni, amihez ugye sok szó kell. De sokszor csak bambulok.
Le szoktam írni azokat a szavakat kifejezéseket, amik tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!