Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent angolul az, hogy...

Mit jelent angolul az, hogy "nothing's all inclusive. "?

Figyelt kérdés

2015. febr. 10. 20:29
 1/10 anonim válasza:
84%
Még nem hallottam, de gondolom azt, hogy mindenből hiányzik valami, semmi sem tökéletes.
2015. febr. 10. 22:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Én sem hallottam, de olyasmire tippelek, hogy semmi sincs ingyen, vagy hogy mindenhol kell valami felárat is fizetni.
2015. febr. 10. 23:53
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Nothing is all inclusive vagy Nothing was all inclusive.

Az all inclusive altalaban azt jeletni, hogy nyaralasok foglalasanal minden benne van az arban.Minden koltseget fedez.

Peldaul tartalmazza az utazás, étkezés, szállás, idegenvezetés, stb. költségeit.

Lehet, hogy itt a nyaralas alatt semmi sem volt, ugy ahogy igertek vagy hirdettek.

Erre mondja valaki, hogy semmi sem volt ALL INCLUSIVE.

Nothing's all inclusive.

vagy This holiday is/was not all inclusive.

Semmi sincs/ sem volt beleszamitva az arba/koltsegekbe.

Semmilyen koltseget nem fedez/ fedezett .

Vagy az is lehet, hogy soha nincs olyan nyaralas ,hogy minden benne van az arban, mert mindig fizetunk meg ra ezt meg azt. Erre mondja, hogy nothing's all inclusive. Nem uszod meg koltsegek nelkul.

Vagy az egesz vakvagany. Szovegkornyezetet tudnal adni?

2015. febr. 11. 13:00
 4/10 Girgoy ***** válasza:
89%
Szövegkörnyezet valóban segítene, de szerintem is azt jelentheti, hogy "Nincs olyan, hogy tényleg minden benne van."
2015. febr. 11. 13:07
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, de ezt egy kicsit túlbonyolítottátok. ez csak egy dalnak a címe. :D
2015. febr. 11. 15:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Mondd mar meg melyik dal az.
2015. febr. 11. 16:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem itt nem a kis dolgokra vonatkozik a nothing, hogy semmi nincs benne az árban, hanem az össz szolgáltatásra, hogy nincs olyan, hogy ne kellene valamiért pluszban fizetni.

Egyébként én nem találtam ezt a dalt guglival, másrészt mindegy, hogy csak egy cím, akkor is jelent valamit. Sőt, így még összetettebb, átvitt jelentése is lehet. Szerintem azt jelenti, hogy hiába kapsz valamit csomagban, amit kifizettél, valamiért még biztosan meg kell fizetni pluszban. Tehát olyan könnyen nem ússza meg az ember, hogy egyszer fizet, aztán minden benne van abban az árban.

2015. febr. 11. 16:09
 8/10 A kérdező kommentje:

bocsi, azért nem találtátok, mert nem ez a címe, hanem csak simán "all inclusive". azért így tettem fel a kérdést, mert a szöveg így van, és valamiért azt hittem, hogy a "nothing" is a cím része.

:D

https://www.youtube.com/watch?v=q-rgWUfY6AU

csak egy amatőr bandáról van szó, a kiejtésük is ezt tükrözi :P

2015. febr. 11. 16:55
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
koszi. akkor adtunk a ****nak egy pofont.
2015. febr. 11. 17:44
 10/10 Girgoy ***** válasza:
:D
2015. febr. 12. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!