Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit tegyek? Úgy érzem soha...

Mit tegyek? Úgy érzem soha nem fogok tudni megtanlulni angolul

Figyelt kérdés
Átmentem egy olyan iskolába, ahol nagyon fontos az angol, több tantárgy is angolul van, de én szinte semmit nem tudok angolul. Az osztalytarsaim folyekonyan beszélnek, én meg ugy érzem soha nem tanulok meg angolul, és legszivesebben atmennek egy rendes magyar iskolába, de a szüleim ezt nem értenék meg, mert én akartam ebbe az iskolába járni (ami nagyon drága amugy...) szóval úgy érzem soha az életbe nem tanulok meg angolul, mert túl buta vagyok, és már egy hete (miota ide jarok) mindennap emiatt sirok utalom magam. Mit tegyek, hogy jobban menjen az angol? Kezdjem az elejéről a tanulását, vagy hagyjam az egészet és menjek el ebből az iskolából?

2015. febr. 1. 12:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak nem vettek volna át, ha annyira rosszul megy. Szerintem ne add fel, ha Te is akarod, tudsz fejlődni. Azt a területet kell fejleszteni, ami gyengébb. Ha a nyelvtannal van gond, akkor azt nézd át, gyakorold. Ha szókincs probléma van, akkor vegyél szókártyákat, azt több féle nehézségi fokban, minden témakörben kapni lehet.

Ha a beszéddel van gond, akkor keress valakit, aki beszélget veled, ha ez végképp nem megy, akkor fogj egy képet, témát, és arról beszélj. Nekem nagyon sokat segített mind nyelvtanban, mind szókincsben, hogy angol nyelven, angol felirattal néztem filmeket.

2015. febr. 1. 12:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmi nyelvérzéked, akkor nehéz dolgod van. Esetleg napi szinten ismételd el a szavakat, olvass hangosan, a szavakat ne magold, mert annak nincs túl sok értelme. A könyv vagy szöveg azért jó, mert meg tudod jegyezni, hogy melyik szó, milyen szöv.környezetben van, én így tanulom.

Még kipróbálhatod azt is, hogy a kedvenc számaidat lyrics el nézed és közben lefordítgatod a szövegét. Ha valamit nem értesz, megállítod a videót és kiszótárazod a szót.

Én így szoktam tanulni, remélem segítettem.

2015. febr. 1. 12:59
 3/3 anonim válasza:

Úgy érzed soha nem fogsz megtanulni angolul mert egy hét alatt nem sikerült?Biztos lehetsz benne,hogy az osztálytársaid sem egy hét alatt jutottak el arra a szintre.Az első pár hónap nehéz lesz törődj bele,de aztán majd szép lassan felzárkózol hozzájuk.A nyelvtanulás nem olyasmi amit egy hétvége alatt le lehet tudni.Majd akkor jelentheted ki,hogy te erre nem vagy képes ha eltelt három hónap és nem jutottál előrébb.

Kérj időt a tanáraidtól,tisztázd velük a helyzetet,hogy nem lusta vagy csak komoly lemaradást kell behoznod.

2015. febr. 1. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!