Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Van itt angolos ember aki tud...

Van itt angolos ember aki tud segíteni?

Figyelt kérdés

Egy 150-190 szavas esszét kell írnom angolul. Valakinek nem lenne kedve segíteni? a téma: 'Young people are the least likely to vote. It's now time to lower the voting age to 16.' How far do you agree with this statement ?

szóval ennek kell leírni a jó és a rossz oldalait is..

valaki ?

2015. jan. 15. 11:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen, megírjuk helyetted az esszédet.

Érted az állítást? Magyarul írd össze az érveidet ellene és mellette. Utána fordítsd le.

2015. jan. 15. 13:04
 2/8 Vree ***** válasza:

Úgy látom, minden nem csak a fejeden kívül üres... :D

(Bocsánat, nem lehetett kihagyni)

2015. jan. 15. 15:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is gondoltam erre a poénra, de mondom ááá :)
2015. jan. 15. 15:49
 4/8 Vree ***** válasza:

Mondjuk hozzá kell tennem, hogy én a címet sem értem.

Ha az a véleményük, hogy a fiatalok fognak a legkevésbé szavazni, akkor minek akarják lejjebb vinni a korhatárt? amikor (ezek szerint) úgyse számítanak részvételre?

2015. jan. 15. 15:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezen én is filóztam, kicsit fából vaskarika. :)

Amúgy szerintem kamu kérdés. Nem tudom, hol adnak fel ilyen témát angolból, de komolyan kíváncsi lennék rá.

2015. jan. 15. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nyelvsuliban vagy nyelvvizsga-felkészítőn simán adnak ilyet, bár tankönyve válogatja, láttam én már ennél durvábbat iskolai tankönyvben is.
2015. jan. 15. 20:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Tegnap adták fel és holnapra kell, egyszerűen lusta vagyok semmi kedvem...

Amúgy Horvátországban egy elektrotehnikai suliba vagyok... de gondoltam megpróbálom hátha valaki unatkozik :D

2015. jan. 15. 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja de utáltam az ilyesmit mindig: amikor azt se tudom mit írjak, ráadásul idegen nyelven mindezt. :)
2015. jan. 16. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!