Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Segítene nekem valaki lefordít...

Segítene nekem valaki lefordítani 1 szöveget angolra?

Figyelt kérdés

A szöveg:

"Foglalkoztat ez a mozgás érzékelés téma.Láttam a kódodat a neten és szeretném kiegészíteni.2 dolgot szeretnék még hozzá tenni + ba.

Az 1-ik: Kép mentés.Ha mozgást észlel a program készítsen 1 képet, amit ment 1 fájlba.Az alábbi kóddal próbálkoztam, de nem tudom beilleszteni:

------

2-ik dolog.(kevésbé fontos) De szeretnék keretet a mozgó objektumok köré.Ezzel próbálkoztam, szintén sikertelenül:

------

Ha szánnál erre 1 kis időt azt nagyon megköszönném!"

Ennyi.Aki segít lefordítani annak hálás köszönet.

2015. jan. 14. 21:58
 1/3 anonim válasza:

I'm interested in this motion detection subject. I saw your code on the net and I want to complete it. I would like to put 2 additional things to it.

The first: Picture saving. If it detects a motion then the program shall make 1 picture of it which it will save into a file.

I've tried with the following code but I can't paste it:

------

The second: (which is less important but) I would like a frame around the moving objects. I've tried with this but also unsuccessfully:

------

If dedicate a little time for this, I would really appreciate it.

2015. jan. 15. 02:27
 2/3 anonim válasza:
Ahh nem, az utolsó sor így van: "If you dedicate a little time for this, I would really appreciate it."
2015. jan. 15. 02:28
 3/3 anonim ***** válasza:

I'm digging this motion detection stuff. I've seen your code online, and I'd like to add two things:

1. Saving image. If motion is detected, an image should be saved to a file. I tried the following code, but I cannot integrate it: (...)

2. (less important) I'd like to draw a frame around the moving objects. I tried this, but it won't work: (...)

I'd be grateful if you took some time to check this.

2015. jan. 15. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!