Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mi a Je suis charlie tagadó...

Berkes-Szabó Tamás kérdése:

Mi a Je suis charlie tagadó formája? Hiába próbáltam lefordítani ezt a je suis charlie-t a SZTAKI-val, nem hozott fel semmit. Franciául kicsit sem tudok, és sem az angol, sem a német logika szerint nem tudom összerakni a francia tagadó formát.

Figyelt kérdés

#Je suis Charlie #tagadó forma
2015. jan. 11. 17:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha ennyire fontos a sajtószabadsag, akkor a kuruc.infot is kéne hagyni, elvégre a CH-val egy színvonalon vannak.....
2015. jan. 15. 18:16
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
11 Tudtommal működik is a kurucinfo, annak ellenére, hogy az egy uszító fórum, amit szerintem nem kellene hagyni, mert súlyos társadalmi károkat okozhat. A CH simán általuk viccesnek tartott képes vicceket tartalmaz, nekem sem tetszik, de azért a kettő nem ugyanaz. Vannak olyan tartalmak, amik a neten sem lehetnek fenn és újságban sem lehet kiadni, pl. pedofil tartalmak. Szerintem határozottan káros az ha egy weboldal folyamatosan hergeli a népet a kisebbségek ellen, ráadásul nem tudhatjuk, hogy igaz-e, hogy Kis Petike ellopott egy mobiltelefont valami kis faluban, de ha tényleg létezik az illető akkor máris atrocitások érhetik akkor is, ha nem csinált semmit, ezzel nagyon könnyű visszaélni.
2015. jan. 15. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!