Ez németül van?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kiírtam már egy kérdést, de közben valaki szerint ez német, és inkább akkor így kérdezem:D
2014. dec. 28. 20:35
11/16 anonim válasza:
Pl. az elején én valami ilyesmit hallok: "...und sie sagt, the moment I lose my heart"
12/16 A kérdező kommentje:
Holland esetleg? Az ilyen német-angol keverék:D
2015. jan. 11. 23:13
13/16 anonim válasza:
Azért nem hiszem, hogy holland vagy valamelyik skandináv nyelv, mert tisztán ki vélek venni belőle német szavakat. Talán valami nagyon elborult német nyelvjárás inkább. De mondom, én úgy hallom, angol szavak is vannak benne, nem tudom, mi akar ez lenni.
14/16 anonim válasza:
Az is lehet, hogy svájci német.
15/16 A kérdező kommentje:
A hollandban is vannak tisztán kivehető német szavak, elég sok is. De szerintem sem holland amúgy:D
2015. jan. 12. 09:43
16/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért törli le 24 óra után, mikor 1 hónapra rakom, de mindegy. Amúgy megkérdeztem a németeket is, volt olyan német, aki azt mondta, hogy ez nem németül van, de azért kiderült hogy de. Méghozzá ez a szöveg:
"blicken nur auf sie, und sie sagt: the moment I lose my hope, I die. Wenn wir die Blumen in den Scherben wollen, dann muss man sie mit Hoffnung gießen, weil nur wer hofft, der lebt. Und wenn die Blumen nie mehr sterben sollen, dann muss man sie mit Hoffnung gießen, weil nur wer hofft, der lebt. Wir müssen Sonnen sein, strahlen wie ein Su...."
2015. jan. 12. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!