Szerintetek is szép nyelv a francia?
Szerintem rémes, bár a német meg undorító.
Nekem a koreai tetszik, legalábbis amennyit hallottam már belőle.
Szerintem szép is lehet, meg irritáló is. A nyelvtan egy halál, rendszer az nincs benne, a szavak írása és kiejtése meg köszönőviszonyban sincs egymással.
Nekem nem kéne.
"Szerintem rémes, bár a német meg undorító. "
Na ez tökre így van. A kettő eggyütt űberelhetetlen. Hallottál már Elzászi akcentust? Wazz, mint egy affektáló agresszív kismalac. Brutális.
Szándékozom kivándorolni egy afrikai álomba ahol a francia a hivatalos, de annyira nem szeretem, hogy inkább megtanulom, abban a térségben élö benszülötek nyelvét.
Akár mennyire is: mbe, nge, bng.
Nekem nagyon tetszik a francia nyelv dallamossága, de csak énekben, v versben. Beszélve már nem annyira dallamos.
Ez jellemző az olaszra is. Csoda szép énekek, de ha beszélnek háát hadaró bábeli nyelv.
Gondolom a magyart is ez jellemzi, csak hogy mi ezt szoktuk meg, mert ez az anyanyelvünk.
A magyar énekesekről nem beszélnék egy pár régi énekes kivételével, de vers mondóink/ színészek/ azok szuper szépen mondják a magyar verseket.
Tanulással kapcsolatban: tanuljad, mert megéri, pláne ha kedved van hozzá és jó a nyelvérzéked.
4-ke."A nyelvtan egy halál, rendszer az nincs benne, a szavak írása és kiejtése meg köszönőviszonyban sincs egymással. "
Én is így vélem. Bár vannak akik azt írják nagyon is logikus a franciák nyelvezete.
6-os kérdezö
Te most elismerésre vársz, hogy a neked tetszö francia miyen csodálatos?
Az emberekkel nincsen semmi bajom, megis fordulok franciában havonta, de nekem nem kell a nyelv. Ha még is szot kell váltanom akkor kézzel-lábbal teszem, vagy elöveszem a Tab-ot és megmutatom miröl lenne szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!