Román nyelv érdekelne, hol és miből lehetne megtanulni?
Figyelt kérdés
2014. nov. 17. 13:30
11/17 anonim válasza:
ha tudsz latinul akkor könnyen megtanulsz románul. Viszont a nyelvtannal jobb lenne felkeresned valami tanárt mert az gondot okozhat kissé.
12/17 anonim válasza:
Én sok zenét hallgattam román nyelven, beszélgettem románokkal interneten keresztül, és így "rám ragadt" a nyelv, nyilván nem tökéletesen... De beszélgetni tudok:)
Azokkal a címeres idiótákkal meg ne foglalkozz, aki egybe elítél egy egész népet.
13/17 anonim válasza:
Utolsó, anyukádat innen is puszilom! :*
14/17 anonim válasza:
Köszöni, de inkább ne. (utolsó voltam)
15/17 A kérdező kommentje:
Gyerekek, fejezzük be, jó? A lényeg megvan, mégegyszer köszönöm a jótanácsokat. És elmegyek könyvesboltba, a Kezdők ... nyelvkönyve c. sorozat tényleg jó ajánlat.
Ezzel: TÉMA ZÁRVA!
2014. nov. 27. 10:26
16/17 anonim válasza:
De hogy ehhez neked kérdést kellett kiírni...
17/17 anonim válasza:
Én tudok románul,ha akarod tudok segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!