Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Valaki letudná nekem ezt...

Valaki letudná nekem ezt fordítani angolra?

Figyelt kérdés
Még nincs ötletem a jövőmmel kapcsolatban. Ami leginkább érdekel már kis korom óta, hogy embereken segítsek. Szívesen lennék orvos, ápoló. De az én álom szakmám a pszichológus. Szerintem ez nagyon érdekes szakma, hiszen az emberi aggyal, a lélekkel foglalkozik. Szívesen segítenék, adnék tanácsot olyanok számára akiket nem hallgatnak meg vagy komolyabb problémával küzdenek. Ha az álmom teljesülne valószínűleg nem Magyarországon, hanem Németországban dolgoznék.
2014. nov. 12. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Házi? Írd le mire jutottál és segítünk kijavítani. A gyakorlás a tudás anyja! :)
2014. nov. 12. 18:35
 2/4 A kérdező kommentje:
annyira jutottam hogy I don't have any idea with my future
2014. nov. 12. 18:46
 3/4 anonim válasza:

13 evesen, lehet nehany hibaval le tudom ezt forditani :)

I don't have any idea with my future. But helping people interests me, since my childhood. (esetleg since _ year/s) I'd be a doctor or a nurse. But my dream job is being a psyhologist. I think that job is really interesting, because it engages (nem biztos hogy ez a legjobb szo..) with the human brain and soul. I would help and give advice for those people who haven't got anybody who could listen to them, and who have bigger problems. If my dream comes true, I won't work in Hungary. I'd like to work in Germany.

Remelem nem futottal ki az idobol. Cserebe itt kerek pszihologiai eljarast nekem. Beszelgessunk. :) en talan talalok megoldast a szociofobiamra. Te meg gyakorolhatsz a "munkadra". :)

2014. nov. 13. 12:03
 4/4 anonim ***** válasza:
I don't have any idea regarding my future just yet. What has interested me most since my younger years is to help people. I would gladly become a doctor or nurse, although my dream job would be as a psychologist. I think this is a very interesting occupation since it explores the human brain and soul. I would like to give help and advice to those people who are not listened to or battle serious problems. If my dream would come true, most likely I would work in Germany not in Hungary.
2014. nov. 13. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!