Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Valaki le tudná fordítani ezt...

Valaki le tudná fordítani ezt a szöveget angolra? (SOS egy videómba kéne)

Figyelt kérdés

Az angol kiejtésemért elõre is bocsánat.

ez egy ilyen bejelentõs videó lenne.

Arról van szó, hogy kezdek kifogyni az ötletekbõl...

Arra gondoltam, hogy lehetne egy kis kívánságmüsor, szóval írjátok meg kommentben, hogy milyen videót szeretnétek, és én megcsinálom.

Bármit kérhettek ami SP!!!

Amúgy remélem tetszettek az eddigi videóm, tényleg nagyon igyekszem annak ellenére is, hogy elég sokat kell tanulni.

Ja, és aki szereti az ilyen videókat,az iratkozzon fel az én legjobb YouTube-os barátomra, Kylelover xx-re!

Az õ videói egyszerüen csodálatosak, nekem legalábbis nagyon tetszenek, szóval bátran ajánlom a csatornáját mindenkinek!

Ennyi lett volna ez a kis bejelentés, a következõ videómig sziasztok!

2014. nov. 4. 13:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Először köszönsz majd nem? :D

Hello guys!

First of all, sorry for my pronunciation!

This is going to be an announcement video.

The thing is that I'm running out of ideas, so I thought you could request via comments what type of videos you would like to see and I'll make them.

You can request anything related to SP!!!

By the way, I hope you liked my videos so far, I'm really trying to do my best, although I've to study a lot.

Oh, and if you like these types of videos subscribe to my best Youtube friend's channel, Kylelover xx!

Her(ha lány) His(ha fiú) videos are absolutely amazing! At least I really love them, so I gladly suggest it to everyone!

And well, this is the end of my little announcement, see you next time, guys!

Legalább google translattel olvastasd fel és hallgasd meg a kiejtést mielőtt elmondod. :D És priviben küldj egy linket majd légyszi! :D

2014. nov. 6. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!