Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Valaki le tudná ezt nekem...

Valaki le tudná ezt nekem fordítani angolra?

Figyelt kérdés

Hannibal, az egyik legjelentősebb hadvezér merész volt (daredevil), mert hetvenötezer gyalogossal, kilencezer lovassal és 36 elefánttal indult el Itália ellen az Alpokon keresztül. Okos és intelligens ember volt, mivel az első éveiben olaszországban 3 csatát megnyert. Politikus volt, politikai és pénzügyi reformokat vezetett be.

Elvesztette a háborút Róma ellen, de bátorsága és kitartása elismerésre méltó.

Kérlek segítsetek, egyszerűen nem boldogulok vele :(

2014. okt. 8. 21:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Hannibal, one of the most formidable military leaders was brave because with 75,000 foot soldiers, 9000 horsemen and 36 elephants he went into battle against the Romans. He was a smart and intelligent man since in his first years as a military leader, he has already won three battles.

He was a politician, he has introduced political and financial reforms.

Although he has lost against Rome, his bravery and courage deserve credit.

A magyar fogalmazas sem valami szerencses. Te fogalmaztad, Kerdezo?

2014. okt. 9. 11:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm*-* Igen, a személyisége volt a lényeg, és csak így tudtam úgy-ahogy leír.lni:) Tudom, hogy rossz:D Kedves volt tőled, hogy mégis segítettél^^
2014. okt. 9. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!