Francia mondat, ez így jó? Köszönöm a segítséget.
Az én anyukám a legjobb a világon.
Ma maman est le meilleur dans le monde.
Engem is folyton-folyvást lepontoznak.
Úgy vélem, csakis olyanok pontoznak le akiknek halvány gőzük sincs , hogy hogyan írjanak érteles válaszokat a kérdező számára.
Van egy olyan sanda gyanùm, hogy valaki direkt idejàr a francia kérdéseket lepontozni... Nagyobb öröme ne legyen!
Most làtom, hogy eltünt a magyar clavier a gépemröl! Nem tudjàtok, hogy lehet visszaàllitani az "utils de barre"-al?
Mert azt sem talàlom... :-(
Kész kinszenvedés ez igy!
Talán ez segíteni fog, hogy hogyan állíts be a nyelveket
Startmenü / Vezérlőpult / Regionális és nyelvi Beállítások / Nyelvi Beállítások fül / További beállítások
A pontokhoz hozzászólva, vajon hány , mennyi+ vagy - kell kapnia az illetőknek akik választ adnak a kérdezőnek?
Nekem fogalmam sincsen hogyan működik ez a rendszer.
De én is észrevettem, hogy gyakran vagyok lepontozva, pedig a kérdezőnek adott válaszomat a kérdező megszokta köszönni. Persze nem mindenki veszi a fáradságot, hogy idevessen egy kösz szót../persze csak ha jó, számára hasznos segítő választ tudtam adni/
És bár segítek a legjobb tudásom szerint, mégis lepontoznak?! Persze engem egy cseppet sem zavar, csak nem értem ebben mi a logika, Logikátlan. Én úgy vagyok vele, ha megfelelőnek tartom a választ akkor + pontozok, és azt sem tudom mennyi pontot kell adnom azokra a hasznos válaszokra, hogy a válasz adó pontszámának a % emelkedjen.??? EZt Tudja valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!