Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Vlk aki járatos a japán...

Vlk aki járatos a japán kalligráfiában segítene nekem?

Figyelt kérdés

"Kutass a végtelenben, a sorsod két kezedben

Nyisd ki, olvasd bátran, ott rejlik benne minden."

ezt a két sort szeretném magamra tetováltatni, vlk le írná/rajzolná nekem helyesen? nagyon megköszönném

2014. szept. 14. 22:53
 1/3 anonim ***** válasza:
budapesti vagy? keress egy elte-btk hallgatót, aki segít neked találni egy japán szakost és/vagy becipel téged az épületbe, a faliújságig. vagy anime-manga fordító társaságokkal vedd fel a kapcsolatot, ott szoktak lenni japán nyelvi lektorok.
2014. szept. 14. 23:45
 2/3 anonim ***** válasza:
És ha még annyi közöd sincs a japán kultúrához, hogy tudj japánul festeni, akkor miért japánul akarsz magadra tetováltatni egy (magyarul nagyon szép) szöveget?
2014. szept. 15. 01:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem. Nem vagyok budapesti. Vidéken élek és itt nemsok japánul tudó ember futkos az utcákon ezért kértem itt segitséget.

Kedves kettes, hogy mit és milyen nyelven szeretnék magamra iratni az csak rám tartozik. De te nyilván ennyiből megmondod mihez mennyi közöm van akkor valami parafenomén vagy biztos és akkor már segíthetnél is. Nem oltogatásért írtam ki. Köszi

2014. szept. 15. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!