A romákat kirekesztik a veszprémi kórház szülészetén, roma ügyekben járatos jogvédők tudnátok segíteni?
Ez a kérdés komoly?
Talán te nem ismersz fel egy cigányt?
Akcentussal beszél , kötekedik, kéreget....stb
Én sem örülnék, hogyha egy cigányokkal tele kórteremben kellene feküdnöm , inkább fizetnék ért, de különítsenek el.
Én a feleséged pártján állok , valószínű ő ismeri a cigányokat , de te még nem láttál egyet sem.
Inkább segítened kellene az asszonynak és nem rasszistázni véres szájjal.
Még szerencse, hogy nem gondoltad komolyan, már majdnem elmondtalak mindennek.
Nem csak a Veszprémben van ez.
Én is ismerek egy egészségügyes, fiatal hölgyet, aki az egyik megyei kórház szülészosztályán dolgozott.
A cigányasszonyok direkt a lepedőre végezik a (nagy) dolgukat, indokolatlanul ugráltatják a személyzetet és lopnak is.
Mellesleg büdösek , az alapvető higiénia nem létezik náluk.
Meg egyéb finomságok.....
Külön szobát kell ilyenkor kérni.
Igaz , pénzbe kerül, de legalább nincsenek cigányok.
De , lehet kevesebb ágyasat is kérni, ebben sincsenek cigányok, olcsóbb, mint az egy személyes.
Itt sajnos semmit nem lehet kérni. Felújítás van össze vannak zsúfolva.
De azért egy liberális jogvédőt is szívesen meghallgatnék, hogy mi a véleménye?
Kedves kérdező, egyrészt szerintem kamu az egész. Másrészt fognálak, beraknálak 8 cigány mellé és megnézném meddig bírnád. Könnyű így pofázni, hogy nem veled történik meg.
Ez kb. olyan mint amikor Gyurcsány fogta a kis tábláját, "én is cigány vagyok" felirattal. A Rózsadombon könnyű cigánynak lenni, több milliárddal, nem ő él köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!