Valaki letudja fordítani ezt nekem? (angol)
Figyelt kérdés
I saw him and knew I was going to run, but what is bothering him is why." We live on about 48 acres of farmland, about 30 of which is basically his. My father
Innen van: [link]
2014. szept. 6. 13:19
1/15 anonim válasza:
Láttam őt, és tudtam, hogy fog futni, de mi bántja őt, hogy miért. "Élünk, mintegy 48 hektárnyi mezőgazdasági terület, 30 amelyek alapvetően ő. Apám
XD ezt írta a google fordító
2/15 A kérdező kommentje:
oké, azt már én is néztem, sőt 2 éve tanulok angolul de akkor se tudom hova tenni a szöveget.
2014. szept. 6. 13:26
3/15 anonim válasza:
Akkor béna vagy. A tesóm folyékonyan tud angolul, pedig egy éve tudja.Melyik fokon tanulsz?A tesóm felső fokon tsanulja.
4/15 A kérdező kommentje:
Béna vagy te, ha nem tudsz segíteni akkor legalább ne válaszolj -.-'.
2014. szept. 6. 13:30
5/15 anonim válasza:
A nyelvtudás nem az idő függvénye, hanem a szorgalomé.
6/15 A kérdező kommentje:
Oké,már megvan zsenikék -.-"
2014. szept. 6. 13:39
7/15 A kérdező kommentje:
Mellesleg nem azzal volt a bajom hogy letudjam fordítani hanem azzal hogy hogyan tudnám értelmezni,gondoltam hátha valaki okosabb ilyenekkel kapcsolatban mint én de csalódnom kell már megint -.-" Csak szorgalom kérdése...ezen felröhögtem
2014. szept. 6. 13:51
8/15 anonim válasza:
I saw him and knew I was going to run, but what is bothering him is why
Láttam őt és tudtam,hogy futni fogok,de ami zavarta őt,hogy miért..
Igazából nem értem,hogy miért ő futna? Na mindegy..
9/15 anonim válasza:
bocsánat, zavarja vagy bántja.. (nem múlt idő)
10/15 A kérdező kommentje:
köszi :) Igen, nekem se tiszta,elég zavaros szöveg
2014. szept. 6. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!