A spanyol vagy az angol nyelv nehezebb hallásra?
Figyelt kérdés
a 2 legkönnyebben tanulható nyelv talán.de melyik nehezebb hallásra?mert pl.az angolnál is sokan mondják hogy oké nem nehéz megtanulni de megérteni amit egy született angol mondd már elég nehéz!a spanyollal is így van vagy azt könnyebb megérteni?mármint hogy mit mondd a másik?vagy még nehezebb mint az angolnál?
persze ezt úgy értem hogy ha már az illető van legalább egy középfokú szinten.
2014. aug. 30. 03:18
11/12 anonim válasza:
#8: Érdekes, én könnyebben értem a dél-amerikai spanyol meg a mexikóit, mint a spanyolországit... nekem ők nagyon pöszén beszélnek.
12/12 anonim válasza:
Spanyolokat ezerszer könnyebben lehet érteni, mint az angolokat. Magyar fülnek mindenképpen. Hallásra az angol, ha nem tökéletes a hallásod, akkor kínlódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!