Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lefordítaná valaki magyarra?...

Lefordítaná valaki magyarra? Black vinyl coat isa durable plastic coating formulated for use on automobile tops, interiors, trim panels and body moldings. When applied properly, black vinyl coat will not fade, crack or chip.

Figyelt kérdés
Az lenne a kerdes h ez műanyag vagy bőrápolo? vagy mindkettő?

#Vinyl #bőrápoló #műanyagápoló
2014. aug. 13. 12:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez maga egy műanyag bevonat. Azt írja "Fekete vinyl bevonat (takaró?) egy tartós műanyag bevonat amit autó tetőkre, belsőkre, belső műanyag elemekre (ajtó, műszerfal) díszlécekre (ajtón kívül) alakítottak. Ha megfelelően van felhelyezve, a fekete vinyl borítás nem fakul, reped vagy törik."

Nem nagyon értek az autókhoz de ezt az anyagot egy kenhető műanyag bevonatnak képzelem amivel műanyag elemeket lehet bevonni. Semmiképpen nem bőrre való.

2014. aug. 13. 16:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Nagyon köszönöm. Akkor tudom már mi ez. Egy műanyag javító szer. Hálás köszönet. Szép napot!
2014. aug. 14. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!