A "pocsék" csúnya szó?
Tudtommal teljesen elfogadható, de ha az adott fórumon ennyire érzékenyek, akkor esetleg a "borzalmas", "kritikán aluli" és hasonlók talán jobban megteszik.
Vagy lehet, az volt a gond, hogy ennyiben is hagytad az egészet, és nem indokoltad meg, hogy mi a bajod vele; van, ahol erre allergiásak... és végülis joggal, mert ha az ember nem mondja meg, hogy pontosan mivel van baja, akkor a kritizáltnak sem segít a fejlődésben, és esetleg róla is hihetik azt, hogy csak "fröcsög", de értelmesen kritizálni nem tud.
Szóval nem tudom, itt melyik eset forgott fenn, de ha hasonló helyzetben mindkét lehetőségre gondolsz, akkor jó eséllyel elkerülheted a bajokat.
azt írtam h.az adott színész "alakítása hagy némi kivánnivalót maga után,mondhatni pocsék."(egyébként egy BK szereplő volt,nem egy színházi színész,ha ez fontos)
valóban nem indokoltam részletesen,de az enyémnél 'fülsértőbb' hozzászólásokat se szoktak kimoderálni ezen a fórumon.azért köszönöm a választ.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!