Melyik a legkönnyebb hasznos nyelv?
Figyelt kérdés
Pár napja a norvégba kezdtem bele és így elsőre nagyon nehéznek tűnik (főleg a kiejtése)...inkább hobbiként akarok tanulni valamit..angolul tudok. Aki tud segíteni: légyszíves! :)2014. júl. 13. 18:06
11/14 anonim válasza:
Nem nehez a finn, de hozza kell tennem, en nagyon gyorsan tanulok nyelveket. A kiejtes rem egyszeru (felolvasod, ami le van irva, annyi, hogy van nehany aprosag, mint pl y=ü) nem tudom, ki mondta, hogy egy mondat elmondasahoz ennyit kell gondolkodni, eleg fura..:D A ragozas nem egyszeru, de inkabb azert, mert pont forditva ragoz, mint mi, amugy nem egy nehez nyelv.
A holland olyan, mint a nemet, hangaz es kiejtes tekinteteben majdnem total ugyanaz, a Karolin pl van holland minor, altalaban szeretik tanulni, de szinten akkor hasznos, ha forditani akar valaki.
12/14 A kérdező kommentje:
ÓÓÓÓ ennyire összezavarni egy embert...:D nem vagyok a választások embere...:D ki mit ajánl, nekem mindkettő tetszik (finn/holland)
2014. júl. 13. 19:39
13/14 anonim válasza:
Legkönnyebb és hasznos... a spanyolt és a franciát ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!