Meglehet tanulni a spanyolba az alapokat 1hónap alatt?
Én is teljesen magamtól tanulom a spanyolt (már három éve).
Nem tudom, mit értesz azon, hogy "alapokat megtanulni".
A lényegét megérteni kb. két óra. Ha a megtanulás alatt bemagolást értesz, az tök felesleges.
Rendesen megtanulni természetesen nem fogsz tudni a nyár alatt. De miért is kéne? A spanyol nem üti a németet, semmi sem akadályoz meg téged, hogy iskolaidőben is foglalkozz vele.
Én németül és angolul is beszélek, úgy kezdtem a spanyolt, semmi gondom vele, nem keverem, vagy ilyesmi.
Amúgy ne "tanuld", hanem nézz spanyolul filmeket, olvass könyveket (én nulláról kezdtem olvasni a Harry Pottert - ha tudsz angolul, nagyjából tudni fogod követni), halgass dalokat, tanuld meg a szövegüket...
A legalapvetőbb szavakat, kifejezéseket tanulhatod meg. Ha ügyes vagy, akkor minden nap megtanulhatsz 10 szót, egyes emberek állítólag már elég sok mindent kifejeznek ennyivel. A nyelvtannal nem fogsz messzire jutni.
Ígérd meg a rokonoknak, hogy a spanyol nem fog a német rovására menni. Év közben tanulhatod előbb a németet, vagy adj neki ugyanannyi időt, mint amennyit a spanyollal foglalkoztál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!