Mit jelent ez az olasz mondat? "Devi fare ancora interrogazioni? " A pasi az ágyban suttogta a fülembe. NAGYON FONTOS!
Figyelt kérdés
Segítsetek légyszi, nem értem. :S2014. jún. 12. 20:17
11/18 A kérdező kommentje:
Hahh, gondoltam, hogy rájön valaki. :D Amúgy csak muszáj volt választ kapnom, így ebbe a témába írtam....de nem tudom így sem. :(
2014. jún. 12. 20:35
12/18 anonim válasza:
szerintem vagy arra gondolt, hogy benneteket nem szakítanak-e félbe, vagy hogy szeretnéd-e, hogy kihúzza, mielőtt elmegy.
14/18 anonim válasza:
az ancora nem azt jelenti, hogy beakasztani?:)
15/18 anonim válasza:
Az ördögit tündékém, akarsz-e egy még egy színes farkat hátulról, egy terrorista jellegű erőszakoláshoz, ahol egy fekete macska, domina vagy?De lehet, hogy csak kakis szexet akart..
17/18 anonim válasza:
Ok, minden viccet félretéve:
Akarsz még faggatózni?
interrogazione - kihallgatás, feletetés
dovere - kell (ennek a E/2-je a devi)
fare -csinál
ancora - még
Javaslat: tanulj olaszul, ha olasz a pasid, így nem kerülsz hülye helyzetbe...
18/18 anonim válasza:
Ha nem tudsz olaszul, akkor hogyan tudsz megjegyezni és helyes olaszsággal leírni egy ilyen mondatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!