Ez a németeknél mennyire számít nagy dicséretnek?
Figyelt kérdés
Szóval ha egy sima animált videóról van szó, arra egy 10-es skálán ez mekkora dicséret?
"Liebe XY!
Du bist echt super!!!!! Total klasse!
Ich habe gerade ein breites Grinsen im Gesicht, nachdem ich Deinen Clip angesehen habe. Der ist wirklich toll geworden, lieben Dank!
Ganz ganz liebe Grüße und bis bald,
XY"
Csak mert nem ismerem a németeket, hogy mire hogy reagálnak, ez mennyire számít jónak. Ettől a bizonyos emberkétől kíváncsi vagyok, mekkora dicséretet kaptam:D Egy sima gut-nál vagy gefällt mir-nél gondolom biztos jobb :D
2014. márc. 5. 23:32
1/6 anonim válasza:
ez szerintem tök jó, nagy dicséret
2/6 anonim válasza:
Mondjuk ez stilustol függ, de nekem hianyzik egy nevetös smiley a hihetöseghez...
3/6 anonim válasza:
Ez kb 8-10-es értéknek felel meg, szerintem igen jó.
4/6 A kérdező kommentje:
Ez egy 40 valahany eves ember, nem nagyon ir smileykat.
2014. márc. 6. 09:44
5/6 anonim válasza:
Ah, akkor ez teljesen jo. :)
2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!