Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent itt a custom és a...

Mit jelent itt a custom és a default? Melyiket kéne választanom?

Figyelt kérdés

[link]

El szeretném menteni a videót, illetve el is tudom menteni, csak a többi dolgot értem, de ezeket nem. Kiszótáraztam, de akkor se értem, mi akar ez lenni. Mit jelentenek? Melyiket kéne választanom? Alapból custom-on van.

2014. márc. 2. 03:12
 1/4 anonim ***** válasza:
A default az alapértelmezett (a programban beálított) beállításokkal kódolja vagy menti el (nem tudom mit csinál vele ez a program) a custommal pedig te magad állíthatod a beállítanivalókat.
2014. márc. 2. 04:30
 2/4 anonim ***** válasza:

szóval

default = alapbeállításokkal

custom = egyéni beállítások

2014. márc. 2. 04:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Inkább válaszd az alap beállítást(Default) és reménykedj, hogy az jó is.

Ha mégsem felel meg, akkor kissé el kell mélyedned a videó kodekek világában és az Options menüben kell igényeidnek megfelelően beállítani(Custom).

2014. márc. 2. 09:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Èrtem, köszönöm. Illetve most sem igazán tudom, mi van, mert a programban alapbol a custom van ide beàllítva, ezért azt hasznátam és mégsem kellett nekem sehol semmi egyebet beàllítgatni. A defaultot még nem pròbàltam. Amùgy ez egy animàció készítö program, most lementem teljes egészében a videòt. Egy màsfél perces videòt 13(!) òràn át ment :D
2014. márc. 2. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!