Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lefordítaná nekem ezt valaki?

Lefordítaná nekem ezt valaki?

Figyelt kérdés

"Do you know the feeling when a knife enters your pregnant belly below your belly button? Now you’ll know it.”- said the woman and she stabbed Becky 3 times. After each stabbing the blade was twisted in Becky’s womb. She felt enourmous pain under her navel. She just cried and cried…

„Stupid bitch!”-said the killer and pulled out the blade from Becky's belly.

Becky lied on the ground and cried permanently. The stab wounds on her pregnant belly were very serious. Her womb and stomach were badly injured and because of this she lost much of blood. She bled from her vagina, her stab wounds and womited some blood, too. During this time the killer woman was standing in front of Becky and smiled."

Egy internetes krimitörténetben bukkantam rá.

2014. jan. 7. 17:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Múltkor írták ki ide a gyakorira. Egy nő leszúr egy terhes nőt, majd fölötte áll és mosolyog. Ennyi a lényeg, nem egy nagy szám.
2014. jan. 7. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!