Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Nem értem ezt a pár soros...

Nem értem ezt a pár soros angol mondatot. Mit jelent?

Figyelt kérdés

When you find yourself going trough difficult times, you may think life is over and ruined. But you’re not even close. When I went into treatment I was convinced my life was over. I thought I wasn’t going to have a career and that people wouldn’t like me anymore. I thought it was the end, but really it was the first day of the rest of my life. No matter what you’re going through, you can start over and find the positivity in a new beginning.

Nagyon nagyon megköszönném a segítséget :)

2013. dec. 20. 18:21
 1/3 anonim ***** válasza:
93%

Hát, nagyon szabad fordításban, hogy azért magyarul hangozzon:

"Amikor nehéz időkön mész keresztül, úgy gondolhatod, hogy vége az életednek és teljesen tönkrement. De ez egyáltalán nincs így. Amikor kezelésre jártam, meg voltam róla győződve, hogy vége az életemnek. Azt gondoltam, nem lesz karrierem és az emberek sem fognak többé kedvelni. Azt gondoltam, ez a vég, de valójában ez az életem hátralevő részének első napja volt. Mindegy, min mész keresztül, képes vagy újra kezdeni, és megtalálni a jó dolgokat egy új kezdetben."

2013. dec. 20. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:
83%
Mikor nehéz idők köszöntenek rád, azt hiheted, hogy az életnek vége, tönkrement. De közel sem így van. Mikor a kezelésre mentem, meggyőződésem volt, hogy az életemnek vége. Azt hittem, nem lesz karrierem és az emberek nem fognak többé szeretni. Azt hittem ez a vég, de valójában hátralévő életem első napja volt. Nem számít, min mész keresztül, újrakezdheted és megtalálhatod a pozitívumot az új kezdetben.
2013. dec. 20. 18:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon, nagyon, nagyon köszönöm :):) Adtam egy zöld kezecskét mindkettőtöknek :)
2013. dec. 20. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!