Miért van lekordonozva az amerikai nagykövetség itt budapesten? Be akartam menni vízumügyben de rendőri őrizet alatt volt.
Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 08:42
1/5 anonim válasza:
Szeptember 11. óta van így, úgy emlékszem!
2/5 anonim válasza:
Bár az lehet, hogy az angol volt...
3/5 anonim válasza:
Nem arra gondolsz, hogy örző-védő szolgálat van megbízva azzal, hogy csak azt engedjék be, akinek tényleg be kell mennie? Ezért van a kordon. Csak útlevéllel lehet bemenni és csak annak, aki ténylegesen ügyet intéz. Még fényképet sem lehet készíteni a közelből sem, nagyon vigyáznak az ilyen dolgokra - ezért vannak megbízva az őrző-védők.
4/5 A kérdező kommentje:
én érdeklődni szerettem volna hogy hogy működik a vízum igénylés és hogy melyik internetes oldal az ahol legális a zöldkártya lottó.... ezzel fogadnak? pénteken mentem 9 től van ügyfélfogadási idő elvileg 12-ig
2009. nov. 24. 10:04
5/5 anonim válasza:
Igen, fogadnak, csak vidd az útleveledet is magaddal, de fel is lehet őket hívni. Az talán jobb lenne. Egyébként rendesek ott Pesten. Legális zöldkártyalottó oldal az am-i külügymin. oldalán van pl., ahol nem kell fizetni sem. A hivatlos oldalon érdemes regisztrálni: [link] A gov domainű oldalakban meg lehet bízni.
Hozzátenném, hogy minden amerikai nagykövetség így le van kordonozva. Legalábbis ahol eddig én voltam, mindig így volt.
Milyen vízumot szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!