A brit akcentust "szeretitek"?
Figyelt kérdés
Nekem elég nehéz sokszor kihallani, hogy mit beszélnek, szinte motyogásnak tűnik.2013. nov. 29. 10:57
11/14 anonim válasza:
A kiejtés nagyon tetszik de rendesen figyelnem kell hogy megértsem
12/14 anonim válasza:
"Azért azt tisztázni kéne hogy a brit az nem akcentus. Azaz original!"
Nem, az amerikai kiejtés az original. 2-300 éve Angliában is kb. azzal a kiejtéssel beszéltek, mint most az USA-ban, és azóta a brit kiejtés változott meg, az amerikai alapjában ugyanaz maradt.
13/14 anonim válasza:
Gyűlölöm a britet, számomra az amerikai sokkal hangzatosabb, meg jobban megértem
14/14 anonim válasza:
Tudom régi kérdés .. de én pl. az amerikai akcentust nehezebben értem,mint a britet..Én most azon ügyködök,hogy megtanuljam a brit akcentust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!