Az amerikai, és a brit angol között mekkora a különbség?
Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 15:58
1/9 anonim válasza:
Kb mintha egy vasi kiejtésű erdélyi magyarral beszélgetsz. Kölcsönösen furcsának találtok pár kifejezést és a másik kiejtését de gond nélkül megértitek egymást.
2/9 anonim válasza:
Mielőtt valaki nagyon helyretesz, tudom, hogy nem igazán van vasi kiejtésű erdélyi magyar, csak a példa miatt találtam ki.
3/9 anonim válasza:
Szeencsére kevesebb, mint két messzirőljött német között.
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
kiejtésben elég sok, szavakban nem annyira, egyébként jól írták hogy tökre megértik egymást csak kicsit furcsa mindkettőjüknek. nekem például volt élményem mikor londonban az egyik pub-ban egy csaj akihez odamentem a beszédem miatt valósággal leparasztozott :) elismerem hogy az ausztrál akcentus igen furcsa, de azért egy köcsög brit ne parasztozzon már le...
6/9 anonim válasza:
Miért,utolsó,te aussi akcentussal beszélsz?
7/9 anonim válasza:
igen. disszidált őseim vannak vannak, 1984-be költöztek ki szüleim (én 87-ben születtem) és 2005-be költöztünk vissza Magyarországra, vagyis ők visszaköltöztek én meg ide költöztem velük, mivel előtte soha nem voltam itt.
8/9 anonim válasza:
7-es vagyok, egyébként Pearth-ben éltünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!