Bolgárul ért itt valaki? Ha igen, lefordítaná ezt a számot magyarra kb?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=F9ytzgtLW1A
Mit énekel a vízről a lány? Kb. mi a zene szövege? Köszi!
2009. nov. 20. 00:55
1/10 anonim válasza:
Egy lányról szól, akit Mitrának hívnak és a folyókról, vízről, erdőről meg minden ilyen hű de fasza dologról énekel, majd jön egy fiú és vele együtt van, hogy milyen jó nekik. Ha gondolod pontosan lefordíthatom, de erről szól kb.
2/10 A kérdező kommentje:
Ha nem esik nehezedre, szívesen venném, ha le tudnád fordítani. De azért nem túl fontos. Nekem nagyon tetszik a szám és az énekesnő is elég szép szerintem.
2009. nov. 20. 13:27
3/10 anonim válasza:
Nézd a fiatal Mitrát, ahogy énekel a folyokról,
Nézd a fiatal Mitrát ott az erdőnél,
Nézd egy fiatal fiú jön a városból,
MItra az ő oldalán andalog egy vad, fiatal pónival,
Őt nézi ahogy sétál, hallgatja ahogy énekel,
Nézd a fiatal fiút, ahogy a vad, fiatal lován lovagol,
Nézd őt ahogy lovagol és tartja szoros lasszóját.
az ilyen dudorászásokat nem írtam bele. amúgy én is szeretem őket, még az eurovízión hallottam őket először.
4/10 anonim válasza:
Bocsi, a magyarosítással mindig is gondjaim voltak, azért remélem érhető:)
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Nekem is ugyanonnan ismerős a szám! Nagyon tetszik!
2009. nov. 20. 21:48
6/10 anonim válasza:
A többi számuk is nagyon jók, amikor voltam Bulgáriában meg is vettem a CD-jüket:) Az Earth számukat ismered? Nekem az a kedvencem tőlük.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem ismerem, de most meg fogom keresni a neten, hogy megismerjem...
2009. nov. 20. 22:07
8/10 anonim válasza:
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a linket, tetszett a szám!
2009. nov. 21. 12:19
10/10 anonim válasza:
nincs mit, ha még van kérdésed a bolgárral kapcsolatban nyugodtan írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!