Valaki kérem fordítsa ezt le nekem németről magyarra, fontos?
Figyelt kérdés
Das ist ja der WAAAAAHNSINN! Bittebitte schicke mir das Video in hoher Auflösung z.B. mit www.wetransfer.com ich meld mich dann bei Dir. Ganz ganz liebes Dankeschön!
Elég csak a középső mondatot lefordítani "Bittebitte schicke mir das Video in hoher Auflösung z.B. mit www.wetransfer.com ich meld mich dann bei Dir."
2013. nov. 9. 10:33
1/5 anonim válasza:
Kérlek, kérlek, küldd át nekem í Video-t magas felbontásban, pl. www.wetransfer.com-on keresztül, és aztán majd jelentkezem nálad.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Bár azt még mindig nem értem, hogyha nem adott meg email címet, hogy küldjem neki át. Vagy arra érette hogy majd jelentkezik nálam, hogy majd megírja a címét?
2013. nov. 9. 13:35
4/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a wetransfer.com-on keresztül gondolja az átküldést?
5/5 A kérdező kommentje:
De a wetransfer.com-on keresztül úgy tudom csak átküldeni, ha beírom az email címét, hogy ugye oda küldje.
2013. nov. 11. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!