Valaki segíteni ezt angolra lefordítani?
Figyelt kérdés
'Boldognak látszom? Pedig nem vagyok az. Mégis minden nap mosolygok, nevetek mások előtt. Hazaérek és elgondolkodom..Miért?! De SOHA nincs rá válasz. De már beletörődtem. Lassan megtanulok így élni. Mégis változni szeretnék... Mert ez rossz nekem... És így mindig nagyon fáj. De az élet MINDIG megy tovább. És ez a legszörnyűbb. Mert egyszerűbb lenne néha megállítani. De nem lehet.' Nagyon szépen köszön előre is. Annyit mondanék még hogy létszi helyes legyen mert ez most fontos! Köszi:)2013. szept. 23. 18:36
1/2 anonim válasza:
Do I look like being happy? But I'm not. And yet I'm smiling every day and laughing in front of others. When I get home I start wondering... Why? But there is never an answer for this. But I already bowed to this. I slowly am learning live this way. However I would like to change. Because it is bad for me... And this way it is hurting a lot. But the life is always going on. And this is the awfullest. Because it would be sometimes simpler to stop it. But it is not possible.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2013. szept. 23. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!