Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Kijavítanátok (ha kell) ezt a...

Kijavítanátok (ha kell) ezt a német szöveget?

Figyelt kérdés

Ich habe mit meinen Freundinnen einen Video für eure Mitmach-Aktion gemacht, aber ich kann es euch auf der website "www.ofd..." nicht zusenden. Das schreibt mir immer das: interner server fehler 500. Was kann ich jetzt machen? In Deutschland eine CD senden kostet mir ein bisschen viel (etwa 7000 Forint). Vielleicht kannst du mir eine E-Mail-Adresse sagen, worauf ich das Video zusenden kann?

Magyarul a szöveg ez akart lenni:

Csináltam a barátnőimmel egy videót a csináld velünk akciódra, de a "ww..." weboldalon nem tudom elküldeni. Az mindig ezt írja: interner server fehler 500. Mit tudok most csinálni? Németországba egy CD-t küldeni nekem kicsit sokba kerül (kb. 7000 ft). Esetleg tudsz mondani nekem egy emailcímet, amire a videót elküldhetem?

Nem vagyok perfekt németből, biztos van hiba a fordításomba, és ezt most fontos lenne, hogy helyesen írjam. Kijavítanátok nekem?

2013. júl. 31. 23:50
 1/5 anonim ***** válasza:
ein Video, Webseite, Nach Deutschland kostet eine CD Senden, deine E-mail-Adresse geben, és wozu ich das Video schicken kann (hogy ne ismételj állandóan) :)
2013. aug. 2. 12:21
 2/5 viky0616 válasza:

Kijavítanátok (ha kell) ezt a német szöveget?

Ich habe mit meinen Freundinnen einen Video für eure Mitmach-Aktion gemacht, aber ich kann es euch auf der website "www.ofd..." nicht zusenden. Das schreibt mir immer: interner server fehler 500. Was kann ich jetzt machen? In Deutschland eine CD senden kostet mir ein bisschen ZU viel (etwa 7000 Forint). Vielleicht kannst du mir eine E-Mail-Adresse sagen, worauf ich das Video zusenden kann?

Magyarul a szöveg ez akart lenni:

Csináltam a barátnőimmel egy videót a csináld velünk akciódra, de a "ww..." weboldalon nem tudom elküldeni. Az mindig ezt írja: interner server fehler 500. Mit tudok most csinálni? Németországba egy CD-t küldeni nekem kicsit sokba kerül (kb. 7000 ft). Esetleg tudsz mondani nekem egy emailcímet, amire a videót elküldhetem?

2013. aug. 14. 14:01
 3/5 viky0616 válasza:
nagybetűvel írtam, 1-2 hiba volt benne csak :) a többit az előttem író megválaszolta.
2013. aug. 14. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Ich habe mit meinen Freundinnen einen Video für eure Mitmach-Aktion gemacht, aber ich kann es euch auf der website von "www.ofd..." nicht zusenden. Das schreibt es mir immer: interner server fehler 500. Was kann ich jetzt machen? Nach Deutschland eine CD senden kostet mir ein bisschen ZU viel (etwa 7000 Forint). Kannst du mir Vielleicht eine E-Mail-Adresse sagen, worauf ich das Video schicken kann?
2013. aug. 14. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok a CD Senden (nagy betű) :)
2013. aug. 14. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!