Ezt a receptet lefordítaná valaki nekem? A google fordító elég béna!
1/4 lb. bacon, cut into 1" pieces
1/4 lb. chorizo, cut into small pieces
2-3 Tbsp canola oil
4 cups cold prepared white rice
1/2-3/4 cup peas and carrots
3-4 Tbsp oyster sauce (according to preference)
2 eggs
1/4 cup green onions, chopped
Salt and Pepper, to taste
In a wok or large skillet, cook bacon and chorizo over medium-high heat. When it is fully cooked add oil and rice. Stir fry for a few minutes. Add oyster sauce. Stir in peas, carrots and green onions. Push rice to the side and scramble eggs, stirring them into rice when they are finished cooking. Season with salt and pepper to taste.
Nagyon köszönöm!
Bocs ha rossz kategóriába írtam!
1/4 lb. szalonna, 1"-es darabokra vágva (kb. 2-3 centis)
1/4 lb. chorizo (ez egy fajta spanyol kolbász, de gondolom más kolbival is jó), kis darabokra vágva
2-3 evőkanál repceolaj
4 csésze rizs (megfőzve, lehűtve)
1/2-3/4 csésze borsó és répa
3-4 evőkanál osztriga szósz (tetszés szerint)
2 tojás
1/4 csésze zöldhagyma, aprítva
só, bors ízlés szerint.
Wokban, vagy nagyobb serpenyőben süsd meg a szalonnát és a kolbászt közepes lángon. Amikor teljesen átfőtt, add hozzá az olajat és a rizst. Kevergetve süsd pár percig. Add hozzá az osztriga szószt. Keverd bele a borsót, répát és a zöldhagymát. Told az edény szélére a rizst és üsd bele a tojásokat, majd keverd össze a rizzsel amikor megsült. Ízesítsd sóval és borssal.
Amúgy nagyon fincsinek hangzik, mi ennek az ételnek a neve?
Hawaii sült rizs
A Fald fel Amerikát című műsorban volt, meg szeretném csinálni, mert nagyon guszta.
Én is köszi, ja és nagyon szívesen :)
Azt hiszem, megvan mit eszünk a hétvégén, nagyon tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!